Ring Stephan så fräser jag förbi 070-205 23 25

Rotfräsning i Stockholm

Rotfräsning i Stockholm

Anlita Stephans Stubbfräsning för er rotfräsning

Jag har en enorm erfarenhet av rotfräsning och stubbfräsning som jag använder mig av dagligen. Detta då jag utför detta jobb på heltid och ständigt får komma på kreativa lösningar på problem. Bland annat arbete i omväxlande terräng eller stora beställningar med enorma mängder stubbar och komplicerade rotsystem. Jag är aktiv i Stockholmsområdet och utför jobb i Storstockholm samt i Stockholms skärgård.

Alla sorters stubbar kan tas bort

Varför rotfräsning är viktigt

Rotfräsning blir viktigt om man fullständigt vill bli av med en stubbe. Det innebär att jag först utför en stubbfräsning, därefter så ger jag mig in på rotfräsning där jag fräser alla rötter. Anledningen till att rötter kan bli ett problem är att rötterna kan fortsätta att växa efter att man har fräst stubben. Detta kan leda till allt från sprucken asfalt till skada på vatten och avloppsrör som ligger nergrävda i närheten.

Eftersom att jag utför både stubbfräsning och rotfräsning så erbjuder jag alltså en helhetslösning för dig som gärna vill bli av med en eller flera stubbar. Tack vare rotfräsning så ser du alltså till att du slipper en envis stubbe både nu och i framtiden.

Få ett attraktivt pris på rotfräsning

För att du som kund ska kunna få ett så rättvist pris som möjligt så erbjuder jag mig att vid större beställningar åka ut på plats och själv se vad som behöver göras. Detta ser till att du får en rättvis bedömning som sedan reflekteras i priset för rotfräsning som du får av mig. Om det skulle vara så att det helt enkelt gäller en enskild stubbe så kan du enkelt och smidigt placera en beställning direkt på min hemsida. Detta gör du då genom att mäta stubben i fråga och sedan ange måtten i din beställning för att jag ska kunna uppskatta vad som krävs.

Du vet väl om att du även kan använda dig av RUT-avdrag när du beställer en rotfräsning. Om du har rätt till RUT-avdrag så sjunker alltså priset drastiskt. Du kan få reda på om du har rätt till detta skatteavdrag hos skatteverket. På det viset så blir priset för din rotfräsning ännu lägre och du kan bli av med din stubbe eller stubbar otroligt billigt.

Allt du behöver veta om rotfräsning

Rotfräsning innebär att jag skär upp stubbens rötter så att du kan känna dig säker på att de inte kommer att sprida sig eller dyka upp på någon annan ovälkommen plats. Det som gör rotfräsning svårare att utföra än stubbfräsning är att det många gånger är berg eller stenar som rötterna har växt runt. Detta gör att de maskiner som jag använder mig av blir utslitna i ett rasande tempo vilket påverkar svårighetsgraden.

Detta är dock inget som påverkar dig som kund i någon större grad då du med ett leende på läpparna kan slappna av med vetskapen att stubben och dess rötter är borta för alltid. För mer detaljer om rotfräsning och de andra tjänsterna jag erbjuder så kan du alltid läsa mer på min hemsida. Självklart får du gärna kontakta mig om du har några frågor alls 
gällande processen eller priser.