Ring Stephan så fräser jag förbi 070-205 23 25

Stubbfräsning

Jag är specialist på att trolla bort oönskade stubbar i trädgårdar och parker.

Flera stubbar = ett riktigt bra pris.

Jag heter Stephan och jobbar med stubbfräsning runt hela Stockholms län med omnejd.
Jag jobbar heltid med stubbfräsning och ofta kan jag komma snabbt och hjälpa dig. Jag fräser även riktigt stora stubbar om behov finns.

Jag fräser smidigt ner dina oönskade stubbar under marknivå där de sedan förruttnar på ett naturligt sätt utan att irritera dig i framtiden.

Standardfräsning är ca 10 cm under marken, det räcker gott och väl för att så gräs. Om du ska plantera buskar eller mindre träd bör de planteras på ca 30 cm djup. Jag kan djupfräsa till ca 50 cm under marknivå.

Den stubbfräs som jag använder mest behöver 100 cm på bredden, så den kommer in genom de flesta grindar. Det är breda hjul på maskinen, så den är snäll mot din gräsmatta.

Har du några trappsteg lägger jag ut ramper så jag kommer upp. Märk stubbarna med färg, plastpåse eller plastband så rätt stubbe/stubbar blir bortfrästa.

På följande platser är jag ofta
Bålsta, Kungsängen, Norrviken, Sollentuna, Täby, Djursholm, Vallentuna, Vaxholm, Danderyd, Enebyberg, Lidingö, Värmdö, Ingarö, Djurö, Nacka, Saltsjöbaden, Orminge, Saltsjö-Boo, Älta, Nynäshamn, Sorunda, Gålö, Dalarö, Haninge, Tyresö, Enskede, Farsta, Älvsjö, Tullinge, Tumba, Huddinge, Mälarhöjden, Skärholmen, Salem, Rönninge, Botkyrka, Södertälje, Trosa, Vagnhärad, Ekerö, Bromma, Vällingby, Nykvarn, Mariefred, Strängnäs, Stockholm.

Så här kan man illustrera storleken på stubbe:

Illustrerar storlek på stubbe

Jag fräser även bort stubbar och rötter från din trädgårdshäck

Passa på att städa tomten på gamla och nya stubbar så blir det lättare att klippa gräset – och förhindra att barn eller vuxna snubblar och gör sig illa.

Har du många stubbar kan jag titta förbi kostnadsfritt och räkna ut ett bra pris åt dig.

Du får alltid ett fast pris innan arbetet påbörjas.

En nöjd kund är en bra kund.

Fräsa bort trädgårdshäck

Goda referenser finns från återkommande kunder som trädfällare, markfirmor, andra stubbfräsare, privatpersoner m.fl.

Stubbfräsning är ett skonsamt och effektivt sätt att avlägsna stubbar

Jag gör ofta större jobb åt t ex markfirmor som sköter om större bostadsområden,  hyresgästföreningar, bostadsrättsföreningar och privatpersoner som vill ha röjt på sin tomt; 30-150 stubbar är inget ovanligt att jag gör.

Vill du ha tips på bra trädfällare så har jag bra kontakter.

Borttagning av stubbe