Ring Stephan så fräser jag förbi 070-205 23 25

Ta bort stubbar i Stockholm

Ta bort stubbar i Stockholm

Stephans Stubbfräseri hjälper dig att ta bort stubbar

Jag har kunskapen, erfarenheten och maskinerna som krävs för att hjälpa dig att ta bort stubbar. Oavsett om stubben i fråga befinner sig i en sluttning eller i annan terräng så kan jag vanligtvis få jobbet gjort med lätthet.

Självklart så är de maskiner jag använder skonsamma mot gräsmattor och är tillräckligt små i storleken för att passera de flesta grindhål och liknande trånga platser.

Ta bort stubbar

Viktigt att tänka på innan man tar bort stubbar

Beroende på vart stubben befinner sig så finns det ett par olika saker som är viktiga att ha i åtanke när man tar bort stubbar. Om stubben till exempel är belägen i närheten av en bostad så kan det vara en bra idé att använda sig av ett skydd mot sågspån och träflis. Jag använder mig själv av ett sådant skydd när det behövs och det fungerar strålande för att se till att bråte och sågspån ej dyker upp på andra platser i närheten.

Utöver det så är det viktigt att tänka på tillvägagångssätt när man tar bort stubbar. Fräsning som är den metod som jag använder mig av är den som är mest skonsam mot miljön och som även är en av de enklare metoder man kan använda sig av. Självklart så kan man även ta bort stubbar genom att dra upp de men detta kommer med ett antal risken. Bland annat så riskerar man att förstöra gräsmattan, att göra annan skada om någon del skulle flyga på villovägar eller att helt enkelt förvärra situationen. Så om du vill ta bort stubbar på ett enkelt och snabbt vis bör du ta hjälp av ett proffs, som Stephans Stubbfräsning.

Hur man tar bort stubbar på enklast sätt

Det allra enklaste sättet att ta bort stubbar på är genom fräsning. Det innebär att man använder sig av en maskin som har små tänder som i små, men snabba steg biter av bitar av stubben eller rötterna som man vill bli av med.

Man slipper då använda farliga medel och kemikalier samt att man är skonsam mot gräsmattan om man som jag använder sig av maskiner med väldigt breda hjul som inte lämnar spår. Alla dessa fördelar tillsammans gör att fräsning helt enkelt är det bästa sättet för att ta bort stubbar i de allra flesta fall.

Jag tar bort stubbar i Stockholmsområdet

Jag utför stubbfräsning och rotfräsning i och runt Stockholm. Självklart är jag även verksam i Storstockholm och i Stockholms skärgård vid behov. Om du är i behov av någon som tar bort stubbar snabbt och till en låg kostnad så är Stephans Stubbfräsning alternativet för dig.

Du kan hitta all information som behövs angående priser och processen direkt på min hemsida. Självklart kan du alltid kontakta mig via telefon direkt för en snabb service eller för att få ett svar på en fråga eller fundering. På hemsidan hittar du även tips på hur du mäter din stubbe på korrekt sätt för att jag ska veta hur stort jobbet är och mycket mer.