Ring Stephan så fräser jag förbi 070-205 23 25

Stubbfräsning i Stockholm

Stubbfräsning i Stockholm

Välj Stephans Stubbfräsning

Jag har en lång erfarenhet av stubbfräsning i både trädgårdar och parker. Om du har flera stubbar som du vill bli av med så får du oftast ett bättre pris. Självklart kan jag kostnadsfritt åka ut till plats och ge dig ett fördelaktigt pris på plats. Om du bor i Stockholm med omnejd och vill bli av med stubbar, kontakta Stephans Stubbfräsning redan idag.

Stubbfräsning i Stockholm

Hur en djupfräsning av stubbe går till

En genomsnittlig djupfräsning av en stubbe går helt enkelt ut på att man fräser stubben tills den befinner sig under marken, vanligtvis runt 10cm. På så vis så kan resten av stubben ruttna under marken utan att du märker av den någonting alls. Detta gör till exempel så att du slipper slita upp stubben med alla sina rötter och bli stående med en krater i gräsmattan. Vid behov så kan jag även utföra en ordentlig djupfräsning av stubben ända ner till 50 cm under marknivå.

Mina maskiner är skonsamma mot din gräsmatta och kan med lätthet ta sig fram i de allra flesta terränger. Jag använder mig även av ett skydd som jag sätter upp runt stubben vid behov för att undvika att sågspån och träflisor ska flyga runt området. Detta är dock mest användbart om stubben är i närheten av en bostad eller annat område som behöver hållas rent. Kontakta mig vid behov då jag vanligtvis kan hjälpa till väldigt fort.

Jag har bred erfarenhet av att fräsa stubbar

Jag jobbar med att fräsa stubbar på heltid och hjälper ofta privatpersoner såväl som markägare och bostadsrättsföreningar. Man kan med andra ord säga att jag har erfarenheten som krävs för att fräsa stubbar på de flesta platser åt alla möjliga olika typer av kunder. Om det är så att du skulle vilja bli av med ett träd och stubben därefter så har jag erfarna trädfällare som jag kan rekommendera. Tillsammans så ser vi till att arbetet utförs på ett prisvärt och tidseffektivt vis.

Att fräsa stubbar är ett av de mest skonsamma och effektiva sätten att bli av med envisa stubbar på. Då stubbar även kan utgöra en fara i form av snubbelrisk eller skada på gräsklippare och andra trädgårdsredskap så rekommenderar jag starkt att du gör dig av med eventuella stubbar som agerar störningsmoment i vardagen.

Kontakta mig gällande stubbfräsning

Funderar du på att hyra en stubbfräs. Att på bästa sätt fräsa stubbar kräver erfarenhet så jag rekommenderar att du tar in hjälp. Som nämnt ovan så gör jag detta på heltid och finns tillgänglig väldigt snabbt, du kan även kontakta mig på helger och kvällar då jag alltid finns tillgänglig. Om det gäller flera stubbar så kan jag alltid åka ut och ta en titt på vad som behöver göras för att se till att du ska få en så rättvis offert som möjligt.

Det enda som du behöver tänka på inför mitt besök är att markera de stubbar som ska bort. Vanligtvis så räcker det med att till exempel märka de med sprayfärg, ett färgglatt band eller till och med plastpåsar. Detta är för att se till att jag inte fräser stubbar som du skulle vilja ha kvar.